Se Premier League live på stedet

Posted by Gage Keeling on February 05, 2024
Tips

I dag er Premier League den mest populære turneringen på verdensbasis. Fotballfans fra hele verden gleder seg over fantastiske kamper i Premier League. Den tradisjonelle engelske fotballkulturen og det faktum at England er den moderne fotballens hjemland, er med på å skape en utrolig atmosfære som bare må oppleves.

Historien bak Premier League

Premier League ble etablert i 1992 og markerte en ny æra for engelsk fotball. Ligaen ble opprettet som en reaksjon på den engelske fotballens tilbakegang – den var preget av elendige stadioner, hooliganisme og mangel på internasjonal interesse.

Med Premier League forsøkte engelsk fotball å gjenopplive fotballen og tiltrekke seg et bredere publikum. Det var nødvendig med en plan for å gjenopprette engelsk fotballs tidligere toppstatus. Dette begynte med oppløsningen av Football League First Division, som hadde vært den øverste engelske ligaen for lag og erstattet av Premier League i 1992-1993.

Få ditt livs opplevelse

Premier League-fotballreiser gir deg muligheten til å se Englands beste lag spille live i verdens mest prestisjefylte turnering. Du kan se favorittlagets kamp på en av de ikoniske stadionene som Old Trafford, Anfield eller Stamford Bridge. Med en reisepakke får du billetter, hotell og fly inkludert. Opplev spenningen i engelsk Premier League-fotball, du kan klikke her for å skape uforglemmelige minner.