Alle har en smarttelefon

Posted by Gage Keeling on November 10, 2017
Norge

Hvor lenge kunne du klart deg uten telefonen din? En uke? En dag? Noen timer? Vi har den alltid med oss overalt vi går. Og ligger den ikke i lommen eller vesken ligger den foran oss på bordet, så det blir enklere å sjekke den når du får varsler. Telefonen har blitt en del av oss – nesten som en ekstra kroppsdel. Bare ta en kikk rundt deg på bussen og tell hvor mange som har telefonen oppe.

Kan brukes til alt

Selvfølgelig er det bra å ha telefonen med seg. Med tilgang på både rutetider, GPS og minst tre eller fire måter å kontakte noen på skal det en del til for at du ikke finner fram dit du skal i tide. Eller i det minste får gitt beskjed om du er forsinket. Og skulle det skje noe alvorlig kan det å ha telefonen med seg bety forskjellen på liv eller død.I tillegg til alt det praktiske og nyttige får vi selvfølgelig nok av underholdning ut av telefonen. Mange velger å slå ihjel tiden på bussen, trikken eller toget med morsomme og spennende mobilcasinoer. I tillegg til å få tiden til å gå kan du også ende opp med å tjene litt på dette om du er heldig. Ventetiden blir også en del lettere med Youtube, aviser, Spotify eller rett og slett ved å bare rulle gjennom feeden på sosiale medier.

Hva kan fremtiden by på?

Teknologien utvikler seg raskere enn noen gang, og det blir spennende å se hva som skjer videre. Den nye Mate 10 fra Huawei påstås for eksempel å ikke være en smarttelefon, men noe mye mer. Da de første mobiltelefonene kom var det nok få av oss som kunne drømme om at de i fremtiden skulle ha både kameraer og Internett, og for alt vi vet har utviklingen så vidt bare kommet i gang.