Dette kommer til å prege motebildet i 2018

Posted by Gage Keeling on March 05, 2018
Norge

Hvordan vi velger å kle oss sier mye om hvem vi er og hvem vi ønsker å være. Klær er utvilsomt identitet og de fleste av oss ønsker å kle oss på en måte som viser verden hvem vi er. Uansett om det er kunstneren, bankmannen, rebellen, bonden, advokaten eller forskeren.

Klær for alle anledninger

Det er ikke lengre tvil om at klær skaper folk, bare se på denne artikkelen fra DN.no. Med en variert garderobe kan du la humør og anledning bestemme hva du skal ha på deg og hvilket inntrykk du har lyst til å gi.Den gode nyheten for alle som er opptatt av mote er at det aller meste er lov. Klær skal først og fremst være gøy, og det er lov til å eksperimentere med både stil, snitt og farger. Likevel finnes det noen basisplagg alle menn bør ha i skapet sitt. Har du dette på plass, vil du alltid ha noe å ha på deg. Uansett anledning. Hos Stayhard får du alt du trenger, både til hverdags og til fest.

Basisplagg

Det er måten du kombinerer basisplaggene på som skaper særegenhet og identitet. Flanellbukse med en pen skjorte gir et mer pyntet inntrykk enn den samme buksen med en ullgenser.Alle bør ha en pen jeans i skapet. Mørke jeans er enklere å matche med andre plagg enn lyse. Jeansen er et plagg som kan kles både opp og ned.En V-genser og en hvit skjorte. Kombinasjonen V-genser og skjorte er uslåelig. Tenk kvalitet på både genser og skjorte. Velg heller én skjorte av god kvalitet enn to av litt dårligere kvalitet.Frakker er tilbake i motebildet. Er du av typen som liker å kle deg i lag, så er frakken perfekt. Ha gjerne en tykk vest og flere gensere under frakken.